Почетна

Подели са пријатељима

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ

Обавештавамо све ученике, њихове родитеље и запослене у школи да се, због проглашеног ванредног стања на територији Републике Србије, од понедељка 16. марта 2020. године, обуставља настава у школи, као и све друге активности везане за наставни процес.
Све наредне појединости везане за ову информацију ће бити доступне на школском сајту, као и у средствима јавног информисања.

Обавештење директорима (школама) о проглашењу ванредног стања на територији Републике Србије.

Обавештење за стручне сараднике, наставнике и одељенске старешине за остваривање образовно-васпитног рада, учењем на даљину, за ученике основних школа.

Обавештење за родитеље/законске заступнике ученика основних школа.

Обавештење о измени школског календара.

Информације и обавештења пратите и на страницама:

Кутак за ученике, Кутак за родитеље и Кутак за наставникеДобро дошли на интернет представљање ученика и наставника Основне школе „Матија Губец“ из Таванкута.

Презентација је место Вашег информисања о нашој школи и школским активностима, али има и задатак едукације ученика, наставника, родитеља и локалне заједнице из области науке, технике, спорта ...Посебна пажња приликом уређивања веб-странице се води код поштовања:
- Законитости у домену врсте, обима, облика и количине информација које су доступне и видљиве посетиоцима сајта,
- Заштите интегритета установе коју интернет страница презентује и представља, као и заштите интегритета запослених, ученика и њихових родитеља;
- Права на заштиту и тајност личних података запослених, ученика и њихових родитеља;
- Тачности изнетих и доступних података, тако што се извори информација (изворни текстови) ауторизују, проверавају, бележе и чувају, одређени временски период.

Интернет страница је доступна на пет језика: српском и хрватском (као језицима на којима се одвија настава), мађарском (као језику локалне средине) и енглеском и немачком (као страним језицима који се изучавају у школи). Српски језик је доступан на ћириличном и на латиничном писму.
Свака страница је преведена на наведене језике и у потпуности је доступна посетиоцима сајта.


WEB презентација је у фази израде и прилагођавања, те Вас молимо за стрпљење и разумевање приликом посете. Хвала!