Hippo međunarodno takmičenje iz engleskog jezika

U polufinalu Hippo takmičenja

U polufinale ovog takmičenja plasiralo se 10 posto najbolje rangiranih učenika u našoj zemlji, među kojima su i naši učenici: Teodora Vujković, Lucija Skenderović i Jonatan Sijanta. Polufinalni krug je održan u petak, 21. aprila, u Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Subotici. Rezultati će biti poznati krajem maja.
Želimo našim učenicima puno sreće!


Učenici naše škole učestvuju u HIPPO međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika, već šestu godinu zaredom. Prvi krug takmičenja je održan u našoj školi u petak,17. marta. Učestvovalo je 11 učenika, koji su bili podeljeni u tri uzrasne kategorije: Nađa Bedeković, Teodora Evetović. Staša Stanković, Dušan Urukalo, Teodora Vujković i Antonio Moravčić (Hippo 1), Marijana Skenderović, Ana Serenče i Lucija Skenderović (Hippo 2), Maja Matić i Jonatan Sijanta (Hippo 3). Naša gošća je bila i naša bivša učenica Ana Davčik koja se takmičila u kategoriji Hippo 4.
U polufinale ovog takmičenja plasiraće se 10 posto najbolje rangiranih učenika u našoj zemlji. Mentori učenika su Svetlana Pribičević i Miroslav Rauš. Hvala koleginicama Ivani Vuković i Ibolji Vukobratović za pomoć pri organizovanju takmičenja.
Želimo našim učenicima puno sreće!

Tekst: Miroslav Rauš

Ostavite odgovor