Adventski vašar

Adventski vašar 2022.

Adventski vašar, koji se tradicionalno obiljeležava u našoj školi svakog 5. prosinca, održan je uz prigodan progarm u Domu kulture, a pripremili su ga učenici viših i nižih odјela zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima.
Nakon veselih nota, dramskogа izvođenja i stihova o Božiću i Adventu, usljedila je prodaja đačkih rukotvorina u dvorani škole, a sav prihod prikupljen od prodaje biće namenjen za potrebe učenika.


Adventski sajam 2020.

Kao i svaka godina ni ova nam nije drugačija jer naša škola posebno njeguje adventsko vrijeme u godini. Pored raznih aktivnosti koje se u vrijeme adventa pripremaju i na taj način iščekuje Božić, ni ove godine ‒ uz podršku i rad naših učenika, nastavnika i roditelja, nismo odustali od Adventskoga sajma.
Vrijedne ruke naših učenika napravile su mnoštvo božićnih ukrasa i dekoracija.

Adventski će se sajam za 2020. godinu, zbog epidemiološke situacije,
održati online ‒ i posjet sajmu i prodaja božićnih ukrasa.
Način plaćanja i preuzimanja kupljenih ukrasa i dekoracija
pojašnjen je na stranicama prodavaonice Adventskoga sajma (poveznica).
Kako četiri adventske svijeće znače: nadu, mir, radost i ljubav, odlučili smo sav prihod od prodaje dječjih rukotvorina predati u dobrotvorne svrhe.
Želimo biti dio borbe za malenoga Olivera Pal Gajodija.
Sredstva prikupljena od prodaje učeničkih radova, koje možete pogledati i kupiti na našemu online Adventskomu sajmu (poveznica), bit će uplaćena
humanitarnoj udruzi Budi human za liječenje maloga Olivera.
Budite i vi dio naše akcije. Provedimo ovo vrijeme s ljubavlju, humanošću, osjećajnošću, dobrotom. Brinimo jedni za druge i slušajmo svoje srce.

Možete i dodatno pomoći Oliverovomu ozdravljenju.
Pošaljite SMS poruku sa sadržajem 848 na broj 3030.

Tekst: Josipa Kojić
Prijevod: Morena Rendulić

Odgovori