Sve će biti dobro

U ovom vremenu usamljenosti i daljine, u nadi da će sve brzo proći i životi naših učenika nastaviti onako kako je i bilo pre pandemije gripa Covid-19, učenici naše škole, zajedno sa nastavnicama: Danijelom Radnić i Josipom Kojić, prihvatili su inicijativu dece iz Italije, koja se suočila sa istim problemom kao i mi, te su nacrtali dugu kao simbol nade i ukrasili prozore kuća ili balkona.
Pod nazivom ove inicijative „Sve će biti dobro“ uređen je pano na ulazu u školu, koga ukrašavaju i neki od učeničkih radova.

Vanredno stanje

VAŽNO SAOPŠTENJE

Obaveštavamo sve učenike, njihove roditelje i zaposlene u školi da se, zbog proglašenog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, od ponedeljka 16. marta 2020. godine, obustavlja nastava u školi, kao i sve druge aktivnosti vezane za nastavni proces.
Sve naredne pojedinosti vezane za ovu informaciju će biti dostupne na školskom sajtu, kao i u sredstvima javnog informisanja.

Obaveštenje direktorima (školama) o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije.

Obaveštenje za stručne saradnike, nastavnike i odeljenske starešine za ostvarivanje obrazovno-vaspitnog rada, učenjem na daljinu, za učenike osnovnih škola.

Obaveštenje za roditelje/zakonske zastupnike učenika osnovnih škola.

Obaveštenje o izmeni školskog kalendara.

Informacije i obaveštenja pratite i na stranicama:

Kutak za učenike, Kutak za roditelje i Kutak za nastavnike

e-Dnevnik za učenike osmih razreda

U evidenciju obrazovno-vaspitnog rada za sedmicu od 20. do 24. aprila, unose se sve aktivnosti koje su planirane operativnim planom škole za ovu sedmicu, osim što se za osmi razred u napomene, za 22, 23. i 24. april, unosi podatak da su učenici rešavali testove u okviru probnog završnog ispita.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Polufinale HIPPO takmičenja


Troje naših učenika: Ivan Horvat (3.d), Ana Davčik (6.b) i Dušan Bajić (8.b) su u svojim kategorijama među 10 posto najbolje rangiranih učenika u našoj zemlji i plasirali su se u polufinale HIPPO međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika.
Polufinale i finale se odlažu do daljnjeg.
Čestitamo našim učenicima na postignutim rezultatima!

Prevod: Miroslav Rauš