Autómentes nap

Az európai autómentes nap megemlékezésének keretén belül megtartottuk az autómentes napot, amelynek ez évi szlogenje a Válassz! Mozdulj meg!.
Ez a nap fontos a Föld számára, mert kiemeli és serkenti i kerékpár használatát, mint helyettesitést az autó és más járművel szemben.
Az alsó tagozatos tanulók képzőművészeti és irodalmi munkákkal emlékeztek meg erre a dátumra, mig a felsős tanulók a fotószakkör keretein belül tevékenykedtek arre a témára alapozva. A tanulók szivesen vettek részt és nagy számban jelentkeztek. A legszebb képzőművészéeti alkotást Andrej Davčik,3.b osztályos tanuló készitette, mig a felső osztályokban Bojana Knežević,7. b osztályos tanuló. A legjobb irodalmi munka Lara Prćić 5.a osztályos tanuló tollából ered, mig a legjöbb fotóalkotás Teolinda Glavaš 6. a oszt. tanuló műve.
Az európai mobilitás hetének keretén belül a tanulók online kérdőivet töltöttek ki, a közlekedési szabályok ismeretével kapcsolatban.A kérdőiv hat kérdésből állt. Azok a tanulók, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, potenciális nyertesek lettek. A nyeremény egy trotinét volt. A nyertest a Tanulói parlament tagjai sorsolták ki, aki ez alkalommal Lenka Todosijević, 7.b osztályos tanuló lett, akinek ezúton is gratulálunk. Nézd meg a képeket

Fordítás: Ibolja Vitasović

Vélemény, hozzászólás?