Početna

VAŽNO SAOPŠTENJE

Obaveštavamo sve učenike, njihove roditelje i zaposlene u školi da se, zbog proglašenog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, od ponedeljka 16. marta 2020. godine, obustavlja nastava u školi, kao i sve druge aktivnosti vezane za nastavni proces.
Sve naredne pojedinosti vezane za ovu informaciju će biti dostupne na školskom sajtu, kao i u sredstvima javnog informisanja.

Obaveštenje direktorima (školama) o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije.

Obaveštenje za stručne saradnike, nastavnike i odeljenske starešine za ostvarivanje obrazovno-vaspitnog rada, učenjem na daljinu, za učenike osnovnih škola.

Obaveštenje za roditelje/zakonske zastupnike učenika osnovnih škola.

Obaveštenje o izmeni školskog kalendara.

Informacije i obaveštenja pratite i na stranicama:

Kutak za učenike, Kutak za roditelje i Kutak za nastavnikeDobro došli na internet predstavljanje učenika i nastavnika Osnovne škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta.

Prezentacija je mesto Vašeg informisanja o našoj školi i školskim aktivnostima, ali ima i zadatak edukacije učenika, nastavnika, roditelja i lokalne zajednice iz oblasti nauke, tehnike, sporta ...Posebna pažnja prilikom uređivanja veb-stranice se vodi kod poštovanja:
- Zakonitosti u domenu vrste, obima, oblika i količine informacija koje su dostupne i vidljive posetiocima sajta,
- Zaštite integriteta ustanove koju internet stranica prezentuje i predstavlja, kao i zaštite integriteta zaposlenih, učenika i njihovih roditelja;
- Prava na zaštitu i tajnost ličnih podataka zaposlenih, učenika i njihovih roditelja;
- Tačnosti iznetih i dostupnih podataka, tako što se izvori informacija (izvorni tekstovi) autorizuju, proveravaju, beleže i čuvaju, određeni vremenski period.

Internet stranica je dostupna na pet jezika: srpskom i hrvatskom (kao jezicima na kojima se odvija nastava), mađarskom (kao jeziku lokalne sredine) i engleskom i nemačkom (kao stranim jezicima koji se izučavaju u školi). Srpski jezik je dostupan na ćiriličnom i na latiničnom pismu.
Svaka stranica je prevedena na navedene jezike i u potpunosti je dostupna posetiocima sajta.


WEB prezentacija je u fazi izrade i prilagođavanja, te Vas molimo za strpljenje i razumevanje prilikom posete. Hvala!