Uvjeti korištenja


Uvjeti korištenja web stranice
osmgubec.edu.rs - Osnovna škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta

Poštovani korisnici

Svaki posjet web stranici Osnovne škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta (u daljnjem tekstu: Škola „Matija Gubec“), sudjelovanje na Forumu, slanje komentara, slanje poruka i slično, znači da ste ove Uvjete korištenja (u daljnjem tekstu: „Uvjeti“) pročitali i da se s njima u potpunosti slažete.
Ukoliko su vam ovi Uvjeti korištenja neprihvatljivi, molimo Vas da odustanete od daljnje upotrebe naše web stranice.

Opće odredbe

Korištenje sadržaja i informacija sa stranice osmgubec.edu.rs smatra se dokazom da ste upoznati s Uvjetima korištenja objavljenim na ovoj stranici.

Korištenje stranice i sadržaja na njoj

• Ovu stranicu i njezin sadržaj možete koristiti samo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Nije dopušteno sadržaj stranice koristiti u javne i komercijalne svrhe.
• Materijali na ovoj stranici naše su vlasništvo - zaštićeno autorskim pravima.
• Neovlaštena upotreba sadržaja s ove stranice predstavlja kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima i drugih zakona i propisa koji reguliraju ovo područje.
• Sadržaj sa stranice možete preuzimati isključivo za informativne i edukativne svrhe, uz obavezu da oznake autorstva s originala zadržite na kopijama.
• Ukoliko želite sadržaje ove stranice koristiti u druge svrhe koje ovdje nisu odobrene, potrebno je kontaktirati nas s ciljem dobivanja odobrenja za to.
• Zabranjeno je na ovu stranicu postavljati protuzakonite i neistinite sadržaje i komentare.

Zaštita podataka

Osobni podatci koje kao posjetitelji i korisnici ove stranice ostavite na stranici zbog dobivanja bilo koje vrste informacije ili usluge, zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o osobnosti i našom Politikom privatnosti.
Vaše osobne podatke koristimo isključivo za obradu Vaših zahtjeva i komunikaciju s Vama. Informacije, podatci i drugo što ostavljate na ovoj stranici, a nisu Vaši osobni podatci, ne smatramo povjerljivim materijalom i koristimo ih u skladu s uobičajenom politikom administracije stranice.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi (veze) na našoj stranici na druge web-stranice, služe isključivo za Vaše dodatno informiranje. Mi ni u kojem slučaju nismo odgovorni za te web stranice niti za sadržaje na njima.

Ograničenje garancije

Nastojimo da sve prikazano na ovoj stranici bude točno, korektno i aktualno, da imamo ispravna imena, nazive, objašnjenja, fotografije, itd.
I pored toga, ne jamčimo apsolutnu točnost informacija i podataka, primjenjivost i potpunost sadržaja ili apsolutno odsustvo pogrešaka na ovoj stranici. Moguća su i neka odstupanja od ovih Uvjeta u zakonski dopuštenim granicama.

Ograničenje odgovornosti

Ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili troškove koji mogu nastati kao posljedica upotrebe ili zloupotrebe ove stranice i sadržaja preuzetoga s nje.

Zaštitni znaci

Logotipi, zaštitni znaci, nazivi, oznake i slično, koji se pojavljuju na ovoj stranici, zaštitni su znaci škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta i drugih odgovarajućih subjekata i ne mogu se ni na koji način koristiti bez suglasnosti vlasnika.

Korištenje kolačića

Ova stranica prikuplja određene informacije putem kolačića (cookies) poslanih na vaš IT uređaj. Kolačići Vam omogućavaju bolje korisničko iskustvo, a nama osiguravaju informacije o kvaliteti sadržaja i broju posjetitelja.
Kolačići ne prikupljaju osobne podatke i informacije o pojedincima. Svi preuzeti podaci analitičke su i zbirne prirode.

Završne odredbe

• Korištenjem ove stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete korištenja i da ćete ih poštovati.
• Mi zadržavamo pravo da ove Uvjete ažuriramo ili promijenimo bez prethodnoga upozorenja.
• Sve promjene odredbi ovih Uvjeta bit će prikazane na ovoj stranici osmgubec.edu.rs.
• U Vašem je interesu da povremeno provjerite jesu li se Uvjeti promijenili.
• Pojedine odredbe ovih Uvjeta korištenja mogu se podrediti izričito naglašenim uvjetima i istaknutim obavijestima danim na nekim drugim mjestima na ovoj stranici.

Sankcije za kršenje ovih odredbi

U slučaju kršenja odredbi ovih Uvjeta korištenja, možemo poslati upozorenje, privremeno ili trajno blokirati pristup stranici, podnijeti prijavu nadležnim organima ili podnijeti tužbu.
Ovi Uvjeti korištenja i navedene odredbe tumače se u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Ažurirano, od strane Administratora stranice, 11. studenoga 2019. godine

Prijevod: Morena Rendulić