Početna

VAŽNA OBAVIJEST

Obavještavamo sve učenike, njihove roditelje i zaposlene u školi da se, zbog proglašenoga izvanrednog stanja na području Republike Srbije, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine, obustavlja nastava u školi, kao i sve druge aktivnosti vezane za nastavni proces.
Sve naredne pojedinosti vezane za ovu informaciju bit će dostupne na školskoj stranici, kao i u sredstvima javnoga informiranja.

Prijevod: Morena Rendulić

Obavijest ravnateljima (školama) o proglašenju izvanrednoga stanja na području Republike Srbije.

Obavijest za stručne suradnike, nastavnike i razrednike za obavljanje obrazovno-odgojnoga rada, učenjem na daljinu, za učenike osnovnih škola.

Obavijest za roditelje/skrbnike učenika osnovnih škola.

Obavijest o izmjeni školskoga kalendara.

Informacije i obavijesti pratite i na stranicama:

Kutak za učenike, Kutak za roditelje i Kutak za nastavnikeDobro došli na internetsko predstavljanje učenika i nastavnika Osnovne škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta.

Prezentacija je mjesto Vašega informiranja o našoj školi i školskim aktivnostima, ali također ima zadatak educirati učenike, nastavnike, roditelje i lokalnu zajednicu u području znanosti, tehnologije, sporta ...Pri uređivanju školske internetske stranice posebna se pozornost posvećuje poštivanju:
- zakonitosti u području vrste, opsega, oblika i količine informacija koje su dostupne i vidljive posjetiteljima stranice;
- zaštite integriteta ustanove koju internetska stranica predstavlja, kao i zaštite integriteta zaposlenih, učenika i njihovih roditelja;
- prava na zaštitu i tajnost osobnih podataka zaposlenih, učenika i njihovih roditelja;
- točnosti iznijetih i dostupnih podataka, tako što se izvori informacija (izvorni tekstovi) autoriziraju, provjeravaju, bilježe i čuvaju određeno vremensko razdoblje.

Internetska je stranica dostupna na pet jezika: srpskome i hrvatskome (kao jezicima na kojima se odvija nastava), mađarskome (kao jeziku lokalne sredine) i engleskome i njemačkome (kao stranim jezicima koji se izučavaju u školi). Tekstovi na srpskome jeziku dostupni su u ćiriličnom i latiničnom pismu.
Svaka je stranica prevedena na navedene jezike i u potpunosti je dostupna posjetiteljima internetske stranice.


Web prezentacija je u fazi izrade i prilagodbe, te Vas molimo za strpljenje i razumijevanje prilikom posjete. Hvala!