Versenyek a forgalomból és a műszaki

Városi verseny "Mit tudsz a forgalomról"

2018. április 21-én, szombaton, 08: 00-14: 00 között, a Palić "Miroslav Antić" általános iskolában megrendezték a "Mit tudsz a forgalomból" címet viselő városi versenyt? Iskolánkból négy, a nyolcadik évfolyamon tanuló diák vett részt a "C" versenykategóriában. Az iskolát a diákok képviselték: Dunja Mačković, Martina Balazević, Vanja Tintor és Miomir Skenderović - 8. osztályos hallgatók.
A diákok irigylésre méltó eredményt értek el, a második, negyedik és hatodik kategóriában. Martina Balázevic és Miomir Skenderovic második helyezést ért el, Vanja Tintor negyedik helyet és Dunja Mackovic hatodik helyet. Az eredményekért a diákok érmeket és diplomákat kaptak.
Martina Balažević és Miomir Skenderović részt vettek a kerületi versenyen. A kerületi versenyt 2018. május 13-án, vasárnap, a Stara Moravica "Stari Kovač Đula" Általános Iskolában tartják.


Körzeti verseny a műszaki és informatikai oktatásban

2018. április 22-én, a Novi Zedniki "Bosa Milicevic" általános iskolában, a műszaki és informatikai oktatás körzeti versenyét 08:00 órakor tartották.
Iskolánk az önkormányzati versenyen részt vett diákok: Nebojša Prćić 8.c - a 8. osztályos diákok versenyében
Nikola Moravčić 8.a - az autóipar területén.
A diákok szilárd tudást és készségeket mutattak be, és mindkét diák belépett a köztársasági versenybe a tudományágakban. Legfeljebb 100 pontból a diákok:
Nebojša Prćić 7.c - 92 pont (1. hely) i
Nikola Moravčić 8.a - 99 pont (1. hely).
A verseny az oklevelek osztálya 13.30-kor véget ért. A republikánus versenyt pénteken és szombaton tartják, 2018. május 11-én és 12-én Vrsacban.

Vélemény, hozzászólás?