Takmičenja iz saobraćaja i tehničkog

Gradsko takmičenje „Šta znaš o saobraćaju?“

U subotu, 21. aprila 2018. godine, u vremenu od 08,00 do 14,00 časova, u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ na Paliću, održano je Gradsko takmičenje iz saobraćaja pod nazivom „Šta znaš o saobraćaju“. Iz naše škole na takmičenju je učestvovalo četvoro učenika osmog razreda u takmičarskoj kategoriji „C“. Školu su predstavljali učenici: Dunja Mačković, Martina Balažević, Vanja Tintor i Miomir Skenderović - učenici 8.c razreda.
Učenici su pokazali zavidan rezultat osvojivši u svojoj kategoriji dva druga, četvrto i šesto mesto. Martina Balažević i Miomir Skenderović osvojili su drugo mesto, Vanja Tintor četvrto mesto i Dunja Mačković šesto mesto. Za postignuti rezultat učenici su dobili medalje i diplome.
Na okružno takmičenje plasirali su se Martina Balažević i Miomir Skenderović. Okružno takmičenje biće održano u nedelju 13. maja 2018. godine u Osnovnoj školi „Stari Kovač Đula“ u Staroj Moravici.


Okružno takmičenje iz tehničkog i informatičkog obrazovanja

U nedelju, 22.aprila 2018. godine, u Osnovnoj školi „Bosa Milićević“ u Novom Žedniku održano je okružno takmičenje iz tehničkog i informatičkog obrazovanja sa početkom od 08,00 časova.
Našu školu predstavljali su učenici koji su se plasirali sa opštinskog takmičenja:Nebojša Prćić 8.c - u takmičenju učenika osmih razreda i
Nikola Moravčić 8.a - iz oblasti automodelarstva.
Učenici su prikazali solidno znanja i umeće i oba učenika su se plasirala na republičko takmičenje u okviru svojih disciplina. Od maksimalnih 100 bodova učenici su osvojili:
Nebojša Prćić 7.c - 92 boda (1. mesto) i
Nikola Moravčić 8.a - 99 bodova (1. mesto).
Takmičenje je završeno podelom diploma u 13,30 časova. Republičko takmičenje održava se u petak i subotu 11. i 12. maja 2018. godine u Vršcu.

Ostavite odgovor