Natjecanja iz prometa i tehničkog

Gradsko natjecanje "Što znaš o prometu?"

U subotu, 21. travnja 2018. godine, od 8 do 14 sati, u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ na Paliću, održano je gradsko natjecanje iz prometa pod nazivom „Što znaš o prometu“. Iz naše je škole na natjecanju sudjelovalo četvero učenika osmoga razreda u natjecateljskoj kategoriji „C“. Školu su predstavljali učenici 8.c razreda: Dunja Mačković, Martina Balažević, Vanja Tintor i Miomir Skenderović.
Učenici su ostvarili zavidan rezultat osvojivši u svojoj kategoriji dva druga, četvrto i šesto mjesto. Martina Balažević i Miomir Skenderović osvojili su drugo mjesto, Vanja Tintor četvrto mjesto i Dunja Mačković šesto mjesto. Za ostvareni rezultat učenici su dobili medalje i diplome.
Na okružno natjecanje plasirali su se Martina Balažević i Miomir Skenderović. Okružno natjecanje bit će održano u nedjelju 13. svibnja 2018. godine u Osnovnoj školi „Stari Kovač Đula“ u Staroj Moravici.


Okružno natjecanje iz tehničkoga i informatičkoga obrazovanja

U nedjelju 22. travnja 2018. godine u Osnovnoj školi „Bosa Milićević“ u Novom Žedniku održano je okružno natjecanje iz tehničkoga i informatičkoga obrazovanja s početkom u 8 sati.
Našu su školu predstavljali učenici koji su se plasirali s općinskoga natjecanja: Nebojša Prćić 8.c - u natjecanju učenika osmih razreda i Nikola Moravčić 8.a - iz područja automodelarstva.
Učenici su prikazali solidno znanje i umijeće i oba učenika plasirala su se na državno natjecanje u okviru svojih disciplina. Od maksimalnih 100 bodova učenici su osvojili:
Nebojša Prćić 8.c - 92 boda (1. mjesto) i
Nikola Moravčić 8.a - 99 bodova (1. mjesto).
Natjecanje je završeno podjelom diploma u 13:30 sati. Državno natjecanje održat će se u petak i subotu 11. i 12. svibnja 2018. godine u Vršcu.

Odgovori