Politika privatnosti


Opći uvjeti korištenja stranice osmgubec.edu.rs i
Politika privatnosti podataka

Opće odredbe

1. Ova stranica u vlasništvu je Osnovne škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta - Republika Srbija (u daljnjem tekstu: Škola „Matija Gubec“). Korištenje stranice podliježe pravilima Politike privatnosti и Uvletima korištenja.
2. Kada koristite stranicu, povjeravate nam Vaše osobne i povjerljive informacije. Naša je obaveza štititi ih od zloupotrebe i omogućiti Vašu kontrolu nad njihovim korištenjem.
3. Jedna od mjera zaštite i ova je Politika privatnosti koja je u skladu s  Općom uredbom o zaštiti podataka o osobnosti (GDPR) i objavljena kao sastavni dio Uvjeta korištenja ove stranice.
4. Molimo Vas, upoznajte se s pravilima Politike privatnosti stranice škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta jer će se smatrati da ste korištenjem naše stranice iste pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvaćate pravila Politike privatnosti stranice, molimo Vas, ne koristite stranicu.

Sadržaj stranice

5. Ova stranica i njezini dijelovi informativnoga su karaktera, a vlasnik stranice jamči za točnost, isključivo podataka vezanih za samu školu, dok za točnost, primjenjivost i potpunost ostalih informacija neće biti odgovorna, kao i za bilo koje pogreške ili propuste kada je riječ o ovim informacijama.
6. Škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta zadržava pravo mijenjanja sadržaja na ovoj stranici u bilo koje vrijeme i bez prethodnoga upozorenja.

Linkovi na druge stranice

7. Linkovi sadržani na stranici osmgubec.edu.rs koji vode na druge (nezavisne) stranice prikazani su isključivo zbog pogodnosti za Vas. Škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta ne kontrolira sadržaj na ovim (drugim) stranicama i nije odgovorna za bilo koju od tih stranica ili njihove sadržaje.
8. Škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta ne jamči i ne prihvaća obaveze i odgovornost u vezi s ovim stranicama ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim sadržajem koji se tamo može naći, ili s rezultatima koji mogu biti posljedica njihovoga korištenja. Sadržaju s drugih stranica, na koje vode linkovi naše stranice, pristupate na vlastitu odgovornost.

Politika zaštite i privatnosti podataka

9. Škola „Matija Gubec“ iz Tavankuta poštuje privatnost svakoga posjetitelja stranice. Budući da putem ove stranice prikupljamo određene informacije o posjetiteljima i korisnicima, molimo vas da se upoznate s našim uvjetima i načinom na koji obrađujemo te podatke.
10. Informacije koje prikupljamo prilikom Vašega registriranja na stranicu škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta koristimo za sljedeće potrebe:

• Poboljšanje naše stranice;
• Poboljšanje kvalitete naših informacija i
• slanje e-pošte.

11. Skupljamo samo podatke koje vi dobrovoljno ostavite preko ponuđenih obrazaca na stranici.

Koje osobne podatke prikupljamo

12. Pregledavanje sadržaja stranice ne zahtijeva registraciju.
13. Stranica škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta prikazuje samu školu (zaposlene u školi i učenike škole), događanja u školi, događanja u kojima je naša škola aktivni sudionik kao ustanova i događanja izvan škole vezana za sadašnje učenike i zaposlene u školi, ali i za nekadašnje učenike i zaposlene.
14. Registracija na stranici neophodna je ukoliko želite:

• Dati komentar na članke (postove);
• Biti aktivni sudionik na našim stranicama Foruma;
• Dobivati obavijesti o novim člancima (postovima) i komentarima na njih i
• pristupiti sadržaju stranice koji je namijenjen isključivo sadašnjim učenicima i zaposlenima u školi.

15. Registracijom putem obrasca na stranici koji sami ispunjavate, prikupljaju se sljedeće informacije: Vaše ime i prezime i adresa e-pošte.

Kako obrađujemo vaše osobne podatke

16. Stranica škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta neće ustupati Vaše osobne podatke, koje dobije prilikom prijave i registracije.
17. Ukoliko se prijavljujete za određeni događaj, uz Vaš pristanak, Vaši podaci bit će podijeljeni s partnerima, odnosno suorganizatorima događaja.

Pristup osobnim podacima

18. Ako se želite detaljno informirati o načinima na koje stranica škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta čuva i obrađuje Vaše podatke ili ih želite izmijeniti ili izbrisati, kontaktirajte nas na adresi Administratora stranice.

Kolačići

19. Kao i većina drugih profesionalnih web stranica, i stranica škole „Matija Gubec“ iz Tavankuta koristi kolačiće (cookies), male tekstualne datoteke koje se postavljaju na računalo ili mobilni uređaj pri posjeti web stranici, s ciljem unaprjeđenja Vašega korisničkog iskustva.

Završne odredbe

20. U Vašem je interesu pročitati ovu Politiku privatnosti prilikom pristupa stranici, kako biste se upoznali s eventualnim izmjenama.
21. Ukoliko stranicu koristite nakon objave izmjena u našoj Politici privatnosti, smatrat ćemo da ste upoznati s njima i da ih u potpunosti prihvaćate.

Prilog:
Uvjeti korištenja

Ove odredbe stupaju na snagu 11. studenoga 2019. godine.
Prijevod: Morena Rendulić