9. Treffen “GO-CAR-GO”

Der Autor des Projekts Stanko Kostanjevec mit einem Team von unserer Schule

Učenici osmih razreda Martina Balažević, Dunja Mačković, Miomir Skenderović i Vanja Tintor i dvoje mentora Predrag Bedeković i Branko Stantić sudjelovali, 14. i 15. svibnja 2018. godine, na 9. susretu GO-CAR-GO u Školskom centru u Ptuj u Sloveniji.
Ovomu možemo zahvaliti gospodinu Stanka Kostanjeveca, autoru i vođi projekta i profesoru pri Strojnoj školi u Ptuju, koji nam je obezbedio podvozje ekstramobila.
Na ovogodišnjem susretu sudjelovalo je 25 osnovnih škola (18 iz Republike Slovenije, 6 iz Republike Hrvatske i naša škola iz Republike Srbije) koje su se natjecale u slalomu i veleslalomu. Izgled, funkcionalnost i druge karakteristike ekstramobila je ocjenjivala posebna komisija sastavljena od profesora Školskog centra iz Ptuja a također su i ekipe učenika ocjenjivale tri najbolja ekstramobila.

Schulteam "GO-CAR-GO" mit Regisseur Stanislav Stantic Priic

Nakon natjecateljskog dijela svi prisutni su dobili ručak posle čega je održano svečano zatvaranje i podjela potvrda i priznanja. Svi učenici dobili su potvrdu za sudjelovanje i nagrade. Ekstramobil naše škole - FLAMENKO, dobio je priznanje za originalno rešenje, kao i za osvojeno treće mesto u kategoriji slalom i kategoriji veleslalom.
Učenici su bili oduševljeni događajem i nadamo se nastavku započete međunarodne suradnje u oblasti tehnike.

Ein Gedanke zu „9. Treffen “GO-CAR-GO”

Schreibe einen Kommentar