9. „GO-CAR-GO” találkozó

A projekt szerzője Stanko Kostanjevec az iskolánk csapatával

A nyolcadik osztályos tanulók: Martina Balažević, Dunja Mačković, Miomir Skenderović, Vanja Tintor és két mentoruk: Predrag Bedeković és Branko Stantić, 2018. május 14-én és 15-én részt vettek a 9. GO-CAR-GO találkozón a szlovéniai ptuji Iskolaközpontban. Ezt mind
Stanku Kostanjevec úrnak köszönhetjük, aki a szerzője és a projekt vezetője, valamint a ptuji Gépészeti iskola professzora, aki biztosította számunkra a különleges autó alvázát. Az idei találkozón 25 iskola vett részt (18 Szlovéniából, 6 Horvátországból és a mi iskolánk, Szerbiából), akik műlesiklás és óriási - műlesiklás versenyen vettek részt. A különleges autó kinézetét, működését és más jellegzetességeit külön zsűri értékelte, amely a ptuji Gépészeti központ tanáraiból állt, úgyszintén a diákcsapatok is értékelték a három legjobb különleges autót.

Az iskolai csapat „ GO-CAR-GO” Stanislava Stantić Prćić igazgatónővel

A verseny után a résztvevők ebédet kaptak, s utánna következett az ünnepély lezárása és az igazolások és az elismervények kiosztása. Minden tanuló kapott igazolást a részvételről és díjakat. A mi iskolánk különleges autója- FLAMENKO, elismerést kapott az eredeti megoldásért, valamint a harmadik helyezetért a műsikláson és az óriási - műsikláson.
A tanulók el voltak ragadtatva az eseménnyel és reméljük a további megkezdett nemzetközi együttműködést a technika terén.

One thought on “9. „GO-CAR-GO” találkozó

Vélemény, hozzászólás?