Hippo међународно такмичење из енглеског језика

У полуфиналу Hippo такмичења

У полуфинале овог такмичења пласирало се 10 посто најбоље рангираних ученика у нашој земљи, међу којима су и наши ученици: Теодора Вујковић, Луција Скендеровић и Јонатан Сијанта. Полуфинални круг је одржан у петак, 21. априла, у Гимназији „Светозар Марковић“ у Суботици. Резултати ће бити познати крајем маја.
Желимо нашим ученицима пуно среће!


Ученици наше школе учествују у HIPPO међународном такмичењу из енглеског језика, већ шесту годину заредом. Први круг такмичења је одржан у нашој школи у петак,17. марта. Учествовало је 11 ученика, који су били подељени у три узрасне категорије: Нађа Бедековић, Теодора Еветовић. Сташа Станковић, Душан Урукало, Теодора Вујковић и Антонио Моравчић (Hippo 1), Маријана Скендеровић, Ана Серенче и Луција Скендеровић (Hippo 2), Маја Матић и Јонатан Сијанта (Hippo 3). Наша гошћа је била и наша бивша ученица Ана Давчик која се такмичила у категорији Hippo 4.
У полуфинале овог такмичења пласираће се 10 посто најбоље рангираних ученика у нашој земљи. Ментори ученика су Светлана Прибичевић и Мирослав Рауш. Хвала колегиницама Ивани Вуковић и Ибољи Вукобратовић за помоћ при организовању такмичења.
Желимо нашим ученицима пуно среће!

Текст: Мирослав Рауш